Vælg en side

PictureBear Martin med kuffert

DKK 489.00

Martin PictureBear er en 28 cm lækker bamse i fineste og blødeste kvalitet. Bamsen får sit unikke præg i form af en hvid bodystocking med brun kant og meddit billedetryk

Bamsen er CE godkendt efter de fælles europæiske standarder i DS/EN 71 serien, der omfatter afprøvning af mekaniske, fysiske og brandmæssige egenskaber, samt migration af stoffer fra legetøjet. Det er din garanti for at bamsen er sikker for dit barn. Bamsen er naturligvis fremstillet uden brug af børnearbejde.

Vaskeanvisning
Kan vaskes ved 30 grader i en vaskepose og skal lufttørres – må IKKE tørretumbles.

Kuffert
PictureBear kuffert (30 cm x 20 cm x 10 cm) er specieldesignet til at mindre børn kan bære rundt med deres PictureBear. Mindre børn elsker at putte deres legetøj i kasser og lukke og åbne. Kufferten er velegnet til at transportere PictureBear bamsen mellem hjem og pasningstilbud eller på familiebesøg.
Fiberpappet produceres på det arbejdende museum Bruunshaab i Viborg efter gamle metoder, og der anvendes udelukkende genbrugsmaterialer. Kufferten er håndlavet på en dansk æskefabrik.

Leveringstid
Leveringstiden består af en produktionstid, der p.t. er 8 arbejdsdage og en forsendelsestid, som er afhængig af om forsendelse sendes som brev eller pakke. Forsendelse som brev kan være op til fem dage undervejs og pakker leveres fra dag til dag.

Den samlede leveringstid er således mellem 9 og 13 arbejdsdage fra bestilling

Sletter billede, vent venligst...

Kategori: