Vælg en sideSikkerhedskrav

I Danmark reguleres sikkerheden for produkter herunder legetøj af Produktsikkerhedsloven – Lov nr. 1261 af 16. december 2009. I medfør af loven er der udstedt en række bekendtgørelse om legetøj, hvor de centrale er bekendtgørelse nr. 1116 af 12. december 2003, kaldet ”Legetøjsbekendtgørelsen” og bekendtgørelse nr. 13 af 10. januar 2011. Loven og bekendtgørelserne henviser til EU direktiver og fælleseuropæiske produktstander, der skal garantere at legetøj er sikkert. Du kan se loven og bekendtgørelserne på:

www.retsinformation.dk

PictureBear er CE godkendt efter standarderne i DS/EN 71 serien, der omfatter afprøvning af mekaniske, fysiske og brandmæssige egenskaber, samt migration af stoffer fra legetøjet.

For de små børn under tre år gælder der på en række punkter skærpede krav. Disse kan du læse mere om via nedenstående link, hvor du også kan se Miljøstyrelsens 10 gode råd om køb af legetøj:

www.mst.dk/virksomhed-myndighed/kemikalier/fokus-paa-saerlige-produkter/legetoej/hvad-skal-jeg-vaere-saerligt-opmaerksom-paa-ved-forskellige-legetoejstyper/legetoej-til-boern-under-tre-aar/

Vores tryk/print er certificeret iht. Oeko-Tex standard 100 og indeholder ikke PVC.
Læs mere om Oeko-Tex mærkningen her:

http://www.okotex.dk/om-oeko-tex/

Hos PictureBear arbejder vi hårdt på, at vores produkter er sikre og sunde at anvende. Vi samarbejder udelukkende med anerkendte underleverandører, der kan leve op til vores høje krav og ambitioner.
Eksempelvis produceres vores bamser på en fabrik, der er certificeret i klasse A af ICTI (International Council of Toy Industries). ICTI overvåger producenter for at sikre, at de opfylder deres ansvar på områderne sundhed og sikkerhed, børne- og tvangsarbejde, arbejdstid og løn, diskrimination og sociale ydelser. Læs mere her:

www.icti-care.org (engelsksproget)

Vi svarer gerne på spørgsmål, og vi giver gerne råd & vejledning om anvendelse af vore produkter, så du og dit barn kan føle jer sikre.