Vælg en side

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

PictureBear
Enkeltmandsvirksomhed
CVR-nr. 37211249
Grønnegade 18, 5762 Vester Skerninge
E-mailadresse: info@picturebear.dk
Telefonnummer: 30 64 46 94

Betaling
Du kan betale med Dankort, Visa m.m. når du handler hos PictureBear.
Ved betaling med dankort skal du opgive dit dankortnummer, udløbsdato og kontrolcifre. Dernæst skal du godkende betalingen til PictureBear. Når du har godkendt betalingen vil PBS kontrollere, at oplysningerne er korrekte, og at kreditkortet ikke er spærret. Hvis transaktionen ikke kan godkendes, vil du få besked med det samme og blive sendt tilbage til betalingssiden, hvor du kan korrigere dine oplysninger.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering
Leveringstiden består af en produktionstid, der ca. er 8 arbejdsdage og en forsendelsestid, som er afhængig af om forsendelses sendes som brev eller pakke. Forsendelse som brev kan være op til fem dage undervejs og pakker leveres fra dag til dag. Den samlede leveringstid er således mellem 9 og 13 arbejdsdage fra bestilling.
Du betaler altid fragtomkostningen ved handel på PictureBear uanset købets størrelse. Vi anvender PostNord og regulerer vores fragtpriser i overensstemmelse med deres gældende priser. PictureBear leverer udelukkende til adresser i Danmark, inkl. Færøerne og Grønland.

Det er muligt, efter nærmere forudgående aftale, at afhente købte vare på vores virksomhedsadresse.

Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos PictureBear.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give PictureBear meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. E-mail benyt standard kontaktformularen. I din meddelelse skal du gøre PictureBear tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give PictureBear tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til PictureBear uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt PictureBear, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur skal varen returneres i original emballage.

Udgifterne for returnering, er afhængig af selskab og forsendelsesform, og forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 120,00.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til PictureBear, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
PictureBear
Grønnegade 18
5762 Vester Skerninge

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret
Når du handler hos PictureBear, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
PictureBear
Grønnegade 18
5762 Vester Skerninge

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til PictureBear enten pr. E-mail eller telefonisk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Find mere information om dine klagemuligheder på: http://www.forbrug.dk/

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 1. januar 2018.